Wij begeleiden & ontzorgen u het gehele traject!
 
Geheel gratis & geen intrekkingskosten
 
Gratis off-market of openbare vermelding

Beschikbaar

89 m² wonen
3 slaapkamers

Concordiastraat

Verhuurde woning Utrecht

Utrecht

€ 290.000

Algemene informatie

Omschrijving

Sfeervol wonen? Dat kan in deze super leuke authentieke Utrechtse tussen woning. De woning is gebouwd in 1910 en heeft 5 kamers waarvan 3 slaapkamers met een heerlijke zonnige tuin in de populaire bloemenbuurt.
De woning word momenteel verhuurd met een huurinkomen van : 1.325 per maand. Er zitten twee huurders in waarvan het contract van een huurder ongeveer nog een half jaar door zal lopen. De andere huurder heeft een contract voor onbepaalde tijd maar de verwachting is dat diegene er met 1/2 jaar uit zal gaan.

Prijs: 290.000 +5000 fee exclusief BTW. WOZ 319.000. De woning word verkocht onder de WOZ waarde en gaan in de vrije verkoop zelfs voor 350.00 weg

De staat van de woning is goed en wordt meegenomen in het stadsrenovatie plan.
De ruim gemeten achtertuin is fraai aangelegd, heeft een heerlijke vrije ligging en zal gedurende het gehele jaar voor veel (zon)plezier zorgen.

DE OMGEVING
De Concordiastraat ligt in de populaire en levendige Bloemenbuurt ofwel Tweede Daalsebuurt. Direct om de hoek is de Amsterdamsestraatweg gelegen met grote diversiteit aan winkels en horeca voor de dagelijkse benodigdheden. Tevens zijn er in de directe omgeving scholen en kinderopvang gevestigd.

Het Centraal Station en gezellige Utrechtse Stadscentrum zijn zowel per fiets als openbaar vervoer in enkele minuten te bereiken. Uiteraard ligt ook station Zuilen binnen handbereik. Parkeren kan betaald of met vergunning direct voor de deur op openbare weg.

Kortom; sfeervol en ruim wonen in een gezellige en levendige omgeving op slechts enkele fietsminuten van het centrum!

Interesse? Neem gerust contact met ons op.

 

 

 

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 290000
Vraagprijs per m2
€ 3258.43
Status

Beschikbaar

Bouw

Bouwjaar
1910

Oppervlakten en inhoud

Wonen
89

[popup_anything id=”643″]

[popup_anything id=”651″]