Wij begeleiden & ontzorgen u het gehele traject!
 
Geheel gratis & geen intrekkingskosten
 
Gratis off-market of openbare vermelding

Beschikbaar

504 m² wonen

Limburg

Recreatie woning Blitterswijck

€ 159.000

Algemene informatie

Omschrijving

Deze ruime recreatie woning staat te koop voor 159.00. Oppervlakte van 565 m2. Er zijn 3 slaapkamers aanwezig met op iedere kamer 2 1 persoonsbedden. Er staan tot en met September 2021 boekingen gepland. Ze zijn bezig met permanente bewoningen met +/= 2030 in het voorruitzicht mocht dit doorgezet worden.
Adres: Ooienseweg 14 5863 AM Blitterswijck. Verhuurd via airbnb en natuurhuisje.

Vanuit dit natuurhuisje in Blitterswijck kunt u maximaal van de omgeving genieten. Het huisje is voorzien van alle basis voorzieningen. Hierdoor kunt u er heerlijk bijkomen na een stevige wandeling of fietstocht door de gevarieerde omgeving. Bij mooi weer kunnen de tuindeuren worden geopend en biedt ook het terras (op het zuiden) een prachtige plek om te ontspannen.

Natuur en omgeving
Binnen 10 minuten rijafstand bent u op Landgoed de Hamert dat onderdeel uitmaakt van Nationaal Park de Maasduinen. Dit ruime gevarieerde bos, dat wordt afgewisseld met rivierduinen, heidevelden en vennen heeft vele wandel- en fietspaden. In de directe omgeving is nog veel meer natuurschoon te bewonderen. Het is de perfecte uitvalsbasis voor wie graag fijne wandelingen en fietstochten maakt. Blitterswijck en de omringende Maasdorpen bieden vele faciliteiten voor iedereen. Ook zijn er leuke restaurants met uitzicht op de Maas te vinden in de directe omgeving. Eind 2020 is het hoogwater beschermingsproject Mooder-Maas tot voltooing gebracht en kreeg de directe omgeving een natuurpark uitstraling met 340 ha nieuwe natuur. Naast natuur is er een golfclub in Geijsteren, het Termaalbad in Arcen, het oorlogsmuseum en ZooParc in Overloon.

Heeft u interesse in de woning? Neem dan contact met ons op.
Wij rekenen een fee van €4000,- exclusief BTW.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 159000
Vraagprijs per m2
€ 315.48
Status

Beschikbaar

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Wonen
504

[popup_anything id=”643″]

[popup_anything id=”651″]