Wij begeleiden & ontzorgen u het gehele traject!
 
Geheel gratis & geen intrekkingskosten
 
Gratis off-market of openbare vermelding

Beschikbaar

336 m² wonen

Oude Vlijmenseweg

Bedrijfspand Den Bosch

Noord-Brabant

€ 440.000

Algemene informatie

Omschrijving

Beleggingspand te koop

De prijs bedraagt 440.000 +2% fee exclusief BTW.  Het pand wordt nu verhuurd aan een goede huurder voor 5+ jaar. Er zit een fietsenwinkel in met een huurinkomen van 40.000 excl. De totale m2 komt uit op +/- 336 (dit dient altijd zelf nagemeten te worden). Rendement van ruim 9%.

Circa 272 m² winkelruimte
Circa 74 m² opslagruimte / magazijnruimte

Energie label A. Ideale locatie, zeer goed bereikbaar, altijd direct parkeren voor de deur.

Het bedrijfspand is gelegen in woonwijk ‘De Kruiskam’ in een wijkwinkelcentrum aan de Oude Vlijmenseweg in ‘s-Hertogenbosch. Tevens ligt het object aan een drukke verkeersader tussen de Vlijmenseweg (Jeroen Bosch Ziekenhuis), de Kooikersweg (winkelcentrum Helftheuvelpassage) en richting evenementencomplex de Brabanthallen.

In de directe omgeving bevinden zich al o.a. een supermarkt. dieren speciaal zaak, stomerij en een kapsalon. Binnenkort start de bouw van een duurzame Lidl (met parkeergarage) en de Action waardoor de locatie een nog interessantere attentiewaarde krijgt.

Parkeren
Het object is gelegen in een wijkwinkelcentrum en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid (blauwe zone).

Locatie
Het object is gelegen aan één van de uitvalswegen van ‘s-Hertogenbosch, aansluitingen op de Rijksweg A2 en A59 bevinden zich op korte afstand. Vanuit Vught is de Oude Vlijmenseweg 84G vanaf de Rijksweg A2 binnen 8 minuten met de auto te bereiken en vanuit Drunen via de Rijksweg A59 binnen 5 minuten.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is zeer goed te noemen. Vanaf het NS Centraal Station van ’s-Hertogenbosch kan men gedurende de hele dag gebruik maken van de bus richting Rosmalen of Kruiskamp met als bestemming bushalte ”Boschmeerplein”. Het object is tegenover deze bushalte gelegen.

Per direct beschikbaar.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 440000
Vraagprijs per m2
€ 1309.52
Status

Beschikbaar

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Wonen
336

[popup_anything id=”643″]

[popup_anything id=”651″]