Vind de makelaar die bij je past. Meld je hier aan!

Informatie voor makelaars, taxateurs en
andere vastgoedprofessionals

Vastgoedplaats.nl werkt met een eenvoudig systeem, welke eigenlijk niet “beheerd” hoeft te worden.

Vastgoedplaats.nl brengt enkel leads bij u in rekening indien de consument voor ú kiest én het werk daadwerkelijk is uitgevoerd!

Het werkt heel simpel:

Forse korting voor samenwerkingspartners Vastgoedplaats

U kunt forse korting krijgen door officieel partner van Vastgoedplaats.nl te worden. U kunt eenvoudig partner worden door ons te mailen naar info@vastgoedplaats.nl en wij sturen u de voorwaarden partnerschap toe. Partners ontvangen leads tegen een sterk gereduceerd tarief van gemiddeld 50%. Gemiddeld kosten verkoopmakelaar leads op Vastgoedplaats €300. Als partner zou dit €150-€200 zijn per voltooide opdracht. De tarieven zijn echter wel afhankelijk van de locatie en aard vd opdracht.

Ziet u af van onze dienstverlening? Dat kan op elk gewenst moment!
Dit omdat er bij Vastgoedplaats.nl geen sprake is van een abonnement. En u kunt uiteraard ook de mailings stopzetten.

Afzien van partnerschap en toch gewoon leads ontvangen

Voor vastgoedbedrijven en makelaars die af wensen te zien van partnerschap, daarvoor dient u wel een korte e-mail te sturen naar info@vastgoedplaats.nl. U kunt ook als partner gewoon onze e-mails blijven ontvangen en er gebruik van maken. Voor niet-partners geldt echter het volledige tarief. En aangezien onze eigen omtrent partnerschap echt heel laagdrempelig zijn, raden wij u aan om partner te worden van Vastgoedplaats.

Wilt u geen emails ontvangen?

Dan verwijderen wij u van onze lijst. En mocht u er toch weer gebruik van maken, voegen wij u toe wanneer u dat maar wenst. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Wij werken eraan dat u dit zelf aan of uit kunt zetten. Wij laten het u weten als dit mogelijk is.

Online dossier: Uw gegevens inzien

Tot slot is het mogelijk om in te loggen op vastgoedplaats.nl. Het is echter geen vereiste om in te loggen, omdat alle correspondentie per email plaatsvindt en enkel het inzien van de persoonsgegevens via een link op onze website plaatsvind. De bevestiging van acceptatie van een opdracht wordt altijd naar u gemaild, net als eventuele administratieve informatie.Mocht u inloggen, dan beschikt u over een overzicht van de doorgestuurd leads en de geaccepteerde leads. De details uit deze digitale overzichten vind u echter ook in de emails en bevestigingen.

Verwachtingen en eisen vanuit vastgoedplaats, bij het in behandeling nemen van nieuwe leads

Indien u gebruik maakt van onze diensten en de beschikking krijgt over de persoonsgegvens van de aanvrager, dan kunt u direct contact opnemen met de aanvrager van de lead. Wij verwachten van u als makelaar, taxateur of ander vastgoedbedrijf dat u ten minste de volgende zaken doorgeeft:

  1. Voor welk tarief u het werk kunt uitvoeren
  2. Wanneer u kunt starten met de werkzaamheden
  3. Uw voorstel ;
    Indien het om de dienst ‘verkoopmakelaar’ gaat: dan dient u bijvoorbeeld aan te geven wat de verwachte verkoopprijs is. Hierbij dient u ook duidelijk te zijn over de te verrekenen courtage.
    Indien het om de dienst ‘aankoopmakelaar’ gaat: dan dient u aan te geven welke werkwijze u hanteert en wat de tarieven zijn van de werkzaamheden.
  4. De geldigheid van uw voorstel en de wijze waarop de consument kan ingaan op uw voorstel

Hoe het werkt

Makelaars

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Leads per e-mail

U ontvangt op willekeurige momenten per e-mail leads binnen

Informatie

In deze e-mails kunt u de locatie, type vastgoed en aard van de aanvraag inzien (zonder persoonsgegevens)

Interesse?

Heeft u meer interesse? Klik dan op de link die is bijgevoegd in de e-mail.

Accepteer

Op de webpagina die u nu ziet, ziet u de hoogte van de fee. Door op ‘accepteren’ te klikken ontvangt u direct de persoonsgegevens en kunt u de consument direct bellen

Vind de makelaar die bij jou past!