ZOEKEN NAAR BEDRIJVEN    |    TERUG NAAR DE WONINGEN STARTPAGINA    |    HOME  

Hoog Soeren 35 A te Hoog Soeren

Vraagprijs  :  € 495000,00 k.k.
Aanbieder  :  Fam. Putman
Bouwjaar  :  1978
Parkeerruimte  :  Geisoleerde stenen garage, carport + parkeerplaatsen
Omschrijving:

De villa bevindt zich in het linkerdeel van een groot landhuis. Deze is nog in combinatie te koop met villa "Klein Beukenheim". Deze villa bevindt zich in het rechterdeel van het landhuis. Ideaal dus als 3-generatiewoning, kangoeroewoning; voor bevriende gezinnen of wanneer u een kantoor of atelier aan huis zoekt.

DE PRIJS IS BIEDEN VANAF € 495.000,=
Zie ook op Funda onder Hoog Soeren

De villa is in 1978 ontworpen door architect Wil Haye-Westendorp. De naam \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"De Koningsakker\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" is ontleend aan de naam van het weiland, waarover het pand uitkijkt. De villa ziet ook uit op de rand van de bossen van de Kroondomeinen.

Het perceel is ca. 880 m² groot, met een mooi aangelegde siertuin.

Er is een apart gastenverblijf in de tuin, gebouwd in 2001.

Woonoppervlak ca. 200 m² (incl. kelder en zolder); inhoud ca. 600 m³; 6 kamers

Men bereikt de villa via de oprijlaan van 140 meter, waaraan totaal slechts 3 woningen liggen.

Indeling:

Begane grond: entree, vestibule, vide, garderobe, toilet, bergkast/meterkast, inbouwkeuken, woonkamer (ca. 35 m²) met open haard en een hobby-/studeerkamer van ca. 7 m². De begane grond is voorzien van vloerverwarming en van slijtvaste dubbelgebakken plavuizen in een zonnige cremekleurige teint.

Eerste verdieping: overloop met vide, slaapkamer van 23 m², met toegang tot grote berging, slaapkamer van 9 m² met vaste wastafel, slaapkamer van 11 m² met vaste wastafel en een badkamer met dubbele wastafel, douche, ligbad en toilet.

Tweede verdieping: grote zolder, bereikbaar met vlizotrap. Hier staat tevens de Nefit HR-combiketel van eind 2001.

Bovendien: centrale verwarming in het gehele pand. De villa is grotendeels onderkelderd, met een hoogte van liefst 2.20 meter. Volledige dak- en vloerisolatie met spouwmuren. Het pand heeft 4 Velux dakramen voorzien van dubbel glas. Alle deuren en kozijnen aan de buitenkant zijn van hardhout.

Geïsoleerde stenen garage van ca. 20 m² met spouwmuren, met daarboven een grote hoge zolder met dakisolatie.

Carport op het erf met voldoende ruimte voor meer auto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s.

Gastenverblijf in de tuin van ca. 24 m², voorzien van verwarming en kabel- en internetaansluitying. Er is een grote zit-/slaapkamer met een keukenblok en een gescheiden badkamer met douche, wastafel en toilet.

Bergschuur in de tuin

Er zijn diverse zitplekken in de tuin ingericht, zodat er altijd een behaaglijke plek is te vinden, hetzij in de zon of uit de zon.

De tuin is geheel omheind met geplastificeerd gaas, dat grotendeels zo verweven is met het groen, dat het geen afbreuk doet aan de tuin. De tuin is omgeven door hagen.
Meer foto's:Meer informatie:

Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met de aanbieden van dit object:

Fam. Putman
Hoog Soeren 35 en 35A
7346 AC Hoog Soeren

Telefoon 055-5191396

E-mail: info@hieruwhuis.nl
Website: www.hieruwhuis.nl

BOOKMARK  |  PRINT