ZOEKEN NAAR BEDRIJVEN    |    TERUG NAAR DE WONINGEN STARTPAGINA    |    HOME  

Egypte Red Sea te Egypte Zafarana

Vraagprijs  :  € 39950,00 v.o.n.
Aanbieder  :  Koning's Huys BV
Bouwjaar  :  2008
Omschrijving:

INVESTEREN EN GENIETEN AAN DE RODE ZEE IN EGYPTE!
Het Zafarana Beach Resort ligt tussen de Egyptische plaats Zafarana en de Rode Zee kust aan een wonderschone en ongerepte duiklagune.
Wij bieden u de mogelijkheid te investeren in een vakantieland met potentie.
Het aantal toeristen dat Egypte bezoekt neemt jaarlijks toe.
De voornaamste redenen hiervoor zijn uiteraard het heerlijke klimaat, de schitterende duiklagunes, de adembenemende cultuur en de korte vliegtijd.

Investeren in beleggingsproducten met een bovengemiddelde rendementsverwachting heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen.
Als investeerder beschikt u over het vermogen om kansen op waarde in te schatten. Enerzijds bent u daarbij op zoek naar zekerheid, anderzijds streeft u naar een hoog rendement op uw investering.
Aankopen binnen het Zafarana Beach resort is zo\'n uitgelezen investering. Maximale zekerheid en een hoog rendement gaan optimaal samen waarbij u tevens zelf kunt genieten van een onbezorgde vakantie!

Appartementen Wanneer u uw 3- of 4 kamerappartement door onze organisatie laat verhuren krijgt u een bank gegarandeerde verhuuropbrengst van gemiddeld 10% per jaar. vanaf 39.950,-
Geen jaarlijkse kosten Waardevermeerdering appartement Omdat alle bijkomende jaarlijkse kosten gedurende de vijfjaarlijkse verhuurperiode voor rekening zijn van de verhuurorganisatie heeft u wel de lusten van uw vakantiewoning maar niet de lasten.

Hotel appartementen De verhuur van de hotel appartementen geschiedt middels een zogenaamd poolsysteem waarbij de huuropbrengst wordt uitgekeerd pro rato de beschikbaar gestelde weken dat de eigenaar het appartement vrijgeeft voor verhuur. Van alle appartementen die beschikbaar zijn voor verhuur worden de verhuuropbrengsten dus evenredig uitgekeerd. Vanaf 26.500,-

39950 kosten koper
Kavel Oppervlakte: 80
Woon Oppervlakte: 80
Aantal kamers: 3

Locatie: vrij uitzicht
Type keuken: Open keuken
Extra badkamer: Wastafel
Extra luxe: zwembad buiten
Staat van onderhoud: Uitstekend
Vloerbedekking woonkamer: Natuursteen

Voor meer informatie: www.koningshuys.com
Meer foto's:Meer informatie:

Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met de aanbieden van dit object:

Koning's Huys BV
Pelmolen 48
1703 PT Heerhugowaard

Telefoon +31 (0)72 5348882

E-mail: info@koningshuys.com
Website: www.koningshuys.com

BOOKMARK  |  PRINT