ZOEKEN NAAR BEDRIJVEN    |    TERUG NAAR DE WONINGEN STARTPAGINA    |    HOME  

van hobokenhaven 53 te Barendrecht

Vraagprijs  :  € 429000,00 k.k.
Aanbieder  :  J.v.Bergeijk
Bouwjaar  :  2004
Parkeerruimte  :  inpandig
Omschrijving:

Comfortabel wonen in een appartement, ruim van opzet met optimale privacy, gesitueerd op de vierde verdieping van een gewild complex gelegen in het 'Havenkwartier'.

De totale woonoppervlakte van dit zeer origineel uitgevoerde appartement bedraagt totaal circa 130 m˛. Door de grote raampartij is er fantastisch panoramisch uitzicht.

In de onderbouw bevindt zich de afzonderlijke garageplaats en een berging .

Opgeleverd in 2004 (onder GIW-garantie), met toepassing van duurzame materialen en met veel aandacht voor kwaliteit en veiligheid, waaronder Politiekeurmerk Veilig Wonen. Natuurlijk is het appartement optimaal geďsoleerd..

Het winkelcentrum 'Carnisse Veste', goed openbaar vervoer, waaronder de 'Tram-plus', alle overige sociale- en medische voorzieningen, diverse sportieve en recreatieve bestemmingen, het uitgestrekte gebied 'Oude Maas' én de 'Carnisse- en Rhoonse Grienden' treft men op een korte afstand.

De indeling is als volgt:

Afgesloten centrale hal , lift en trappenhuis , entree woning: Royale hal/gang met ingebouwde berging / bij-keuken met de opstelling van de HR-centrale verwarmingsketel, gecombineerd met de warmwatervoorziening, alsook de aansluiting voor de wasmachine en –droger. Modern uitgevoerd toilet (met een fonteintje), modern en luxueus uitgevoerde badkamer (voorzien van vloerverwarming ) met een douchecabine, dubbele vaste wastafel (met een meubel), 2e toilet . Twee slaapkamers, ( ca 13 m˛ en 17 m˛) met een schuifpui naar geheel overdekte terras ( met een oppervlakte van circa 13 m˛), heel zonnig en vrij gesitueerd op het zuid/westen . Grote woonkamer / keuken (totale oppervlakte circa 57 m˛) aansluitend op het terras, keuken is luxueus uitgevoerd met inbouwapparatuur
De vloeren van kamer , keuken , hal en slaapkamers , zijn voorzien van laminaat .
De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 146 per maand, voor algeheel onderhoud, verzekeringen en groot onderhoud.


Oplevering in overleg.

Meer foto's:Meer informatie:

Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met de aanbieden van dit object:

J.v.Bergeijk
van Hobokenhaven 53
2993 HH Barendrecht

Telefoon 0180 65 45 64

E-mail: j.v.bergeijk@quicknet.nl


BOOKMARK  |  PRINT