ZOEKEN NAAR BEDRIJVEN    |    TERUG NAAR DE WONINGEN STARTPAGINA    |    HOME  

Noordsingel 81 te Wezep

Vraagprijs  :  € 258000,00 k.k.
Aanbieder  :  Post, Rassers & Bultman makelaardij
Bouwjaar  :  1995
Parkeerruimte  :  Gelegenheid te parkeren op eigen terrein
Omschrijving:

Bent u op zoek naar een ruime hoekwoning met tuin? Dan heeft u die nu gevonden! In Wezep, aan de Noordsingel 81 staat deze ruime hoekwoning op een perceel van 226 m². In de achtertuin staat een vrijstaande houten schuur voor al uw tuinspullen en voor bijvoorbeeld de fietsen.

Indeling: entree / hal met plavuizen, toilet met fonteintje, L-vormige woonkamer met plavuizen en een aansluiting voor een (gas)kachel, half open keuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur (gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, vrieskast, een afzuigschouw (RVS) en een spoelbak) en een brede apothekerskast. Als u vanuit de keuken naar buiten loopt, dan staat u eerst onder een royale overkapping, hier kunt u bij de eerste zonnestralen al heerlijk buiten zitten! Verder staat er in de achtertuin een vrijstaande houten schuur en een volière. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een kleine voortuin. Parkeren kan op eigen terrein, eventueel is het mogelijk hier een garage te realiseren.

1e Verdieping: de eerste verdieping is te bereiken via een vaste trap. U komt dan op de overloop die toegang geeft tot drie slaapkamers en een zeer royale badkamer. Twee slaapkamers zijn voorzien van parket, één hiervan heeft een Velux dakraam. De ouderslaapkamer is voorzien van laminaat en heeft een dakkapel. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, een douchecabine, een tweede toilet en van een Velux dakraam. Er is voldoende ruimte voor een bad.

2e Verdieping: ook de tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap. U komt dan op de royale zolder die nu nog één ruimte is. Het is hier goed mogelijk een vierde (slaap)kamer te realiseren. De cv-ketel (combiketel, Vaillant) is hier opgesteld en tevens zit hier een wasmachineaansluiting.

Komt u zeker een keer binnen kijken, de woning is werkelijk zeer ruim van binnen. Van buitenaf is de ruimte niet goed te beoordelen!
Meer informatie:

Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met de aanbieden van dit object:

Post, Rassers & Bultman makelaardij
2e Walsteeg 8
8051 EW Hattem

Telefoon 038 - 444 90 47 of 06 - 53 63 13 7

E-mail: info@prb-makelaardij.nl
Website: www.prb-makelaardij.nl

BOOKMARK  |  PRINT