ZOEKEN NAAR BEDRIJVEN    |    TERUG NAAR DE WONINGEN STARTPAGINA    |    HOME  

Vaak gestelde vragen

In het onderstaande overzicht ziet u een opsomming van de meeste gestelde vragen aan Vastgoedplaats.

Kan ik als particulier mijn eigen huis aanbieden?
Ja, iedereen kan gratis een bdrijfspand of woning aanbieden via vastgoedplaats.nl

Kan ik nog wijzigingen aanbrengen in mijn panden?
Ja, na aanmelding heeft u een e-mail ontvangen met hierin de instructies voor het wijzigen en verwijderen van het object. Heeft u een persoonlijk account aangemaakt? Dan heeft u geen e-mail ontvangen maar kunt u direct via uw persoonlijk menu bij uw objecten komen en wijzigingen aanbrengen.

Is vastgoedplaats helemaal gratis of zit er nog ergens een addertje onder het gras...
Vastgoedplaats is geheel gratis, wij streven erna om de grootste database met woningen en bedrijfspanden op internet die voor iedereen toegankelijk is te creŽren. Iedereen kan dan ook gratis een pand aanbieden. Kosten zullen later gedekt worden door advertentie-inkomsten.

Blijft mijn pand altijd zichtbaar?
Uw pand blijft de eerste tijd zichtbaar tot dat u het pand verwijderd van vastgoedplaats. Eventueel zal vastgoedplaats na verloop van tijd een maximale termijn instellen waarna het pand automatisch zal verdwijnen. Hiervoor heeft u als aanbieden nog wel de mogelijkheid uw advertentie te verlengen.

Hoeveel panden kan ik aanbieden?
Dit is onbeperkt! Heeft u echter veel panden aan te bieden dan adviseren wij u om een gratis persoonlijk account aan te maken, hierdoor houdt u het overzicht en kunt u gemakkelijk wijzigingen aanbrengen en objecten die verkocht zijn weer verwijderen.